Hamburgare

Ingredienser:
(3 satser, 12 st hamburgerbröd)
6 dl Sempers pofiber
3 dl kokosmjölk
1 tsk bakpulver
15 ägg

(ca 12 st hamburgare)
1kg nötfärs
Mozzarella
2 ägg
Kryddor

Tillbehör
Tomatskiva
Lök
Salladsblad
Fransk senap (0 kolhydrater)
Heinz Ketchup

Sätt på ugnen på 200 grader. Blanda pofiber, kokosmjölk, ägg och bakpulver. Häll i allt i en rund bakform. Sätt in i ugnen i 20 minuter.
Blanda nötfärs, mozzarella, kryddor och äggen. Gör runda hamburgare och stek i smör/kokosfett.
Ta ut brödet, gör runda hamburgerbröd med hjälp av en glasburk.
Lägg på tillbehör.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0