En typisk LCHF-frukost.
Vecka 11. Tisdag.
Idag tog jag mig tillfället i akt att äta en äkta LCHF-brunch.
Ingredienser:
25g smör
3 ekologiska ägg
2 dl vispgrädde 36%
200 gram stekfläsk
Havssalt och peppar
Näringsinnehåll:
Fett: 163,4 g (1470,6 kcal, 84%)
Kolhydrater: 10,3 g (41,2 kcal, 2%)
Protein; 59,6 g (238, 4 kcal, 13,6%)
Totalt: 1750,2 kcal
Idag tog jag mig tillfället i akt att äta en äkta LCHF-brunch.
Ingredienser:
25g smör
3 ekologiska ägg
2 dl vispgrädde 36%
200 gram stekfläsk
Havssalt och peppar
Näringsinnehåll:
Fett: 163,4 g (1470,6 kcal, 84%)
Kolhydrater: 10,3 g (41,2 kcal, 2%)
Protein; 59,6 g (238, 4 kcal, 13,6%)
Totalt: 1750,2 kcal
Scrambled eggs with stekfläsk.
222 g stekfläsk. 3 ägg vispat med 2 dl vispgrädde och salt/peppar.
Givetvis måste tillverkarna få med lite kolhydrater och två E-nummer bara för att.
Fläsket stektes i 25 g smör.
I med äggsmeten i fläskflottet/smöret.
Mmm... fat...
En nyttig, energirik måltid som jag kommer stå mig länge på!
222 g stekfläsk. 3 ägg vispat med 2 dl vispgrädde och salt/peppar.
Givetvis måste tillverkarna få med lite kolhydrater och två E-nummer bara för att.
Fläsket stektes i 25 g smör.
I med äggsmeten i fläskflottet/smöret.
Mmm... fat...
En nyttig, energirik måltid som jag kommer stå mig länge på!
Kommentarer
Trackback