Laxmacka med romsås.
Pofiberbröd med rökt lax och romsås.
10 port.Ingredienser:
Bröd:
10 ägg
4 dl Pofiber
4 dl grädde/kokosmjölk
1 tsk bakpulver
1 halvsida rökt lax (ca 1,5 kg).
Sås:
0,5 dl Creme Fraiche
1 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
1 finskuren dillplanta
1 finhackad rödlök
salt & peppar
1 burk (80g) stenbitsrom (röd)
Blanda brödingredienser, häll ut på 2 långpannor, in i ugnen på 200 grader i 15 min.
Blanda såsingredienserna i en bunke.
Dela laxen i 10 bitar.
Ut med brödet ur ugnen, dela i 20 delar. Ta två halvor och fyll med lax och sås. Njut!
Bröd:
10 ägg
4 dl Pofiber
4 dl grädde/kokosmjölk
1 tsk bakpulver
1 halvsida rökt lax (ca 1,5 kg).
Sås:
0,5 dl Creme Fraiche
1 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
1 finskuren dillplanta
1 finhackad rödlök
salt & peppar
1 burk (80g) stenbitsrom (röd)
Blanda brödingredienser, häll ut på 2 långpannor, in i ugnen på 200 grader i 15 min.
Blanda såsingredienserna i en bunke.
Dela laxen i 10 bitar.
Ut med brödet ur ugnen, dela i 20 delar. Ta två halvor och fyll med lax och sås. Njut!