Laxmacka med romsås.

Pofiberbröd med rökt lax och romsås.
10 port.

Ingredienser:
Bröd:
10 ägg
4 dl Pofiber
4 dl grädde/kokosmjölk
1 tsk bakpulver

1 halvsida rökt lax (ca 1,5 kg).

Sås:
0,5 dl Creme Fraiche
1 dl majonnäs
1 msk dijonsenap
1 finskuren dillplanta
1 finhackad rödlök
salt & peppar
1 burk (80g) stenbitsrom (röd)

Blanda brödingredienser, häll ut på 2 långpannor, in i ugnen på 200 grader i 15 min.

Blanda såsingredienserna i en bunke.

Dela laxen i 10 bitar.

Ut med brödet ur ugnen, dela i 20 delar. Ta två halvor och fyll med lax och sås. Njut!


Kommentarer
Postat av: Birgitta Höglund's Mat

Hej Joel. Vad mycket gott du har på din sida :) Får testa lite av dina pofiberrecept när jag kommer hem från Kreta. Har inte använt det så mycket, så det blir spännande.

2010-04-26 @ 16:45:52
URL: http://birgittahoglundsmat.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0